Thursday, August 4, 2016

Meidän seura on Tappara!

Minulla oli ilo ja kunnia tehdä kaudelle 2015-2016 Tapparalle kappale, joka soitettiin Hakametsän jäähallissa ennen jokaista kotipeliä pelaajaesittelyvideon kanssa. Aivan mahtava fiilis, vielä kun kausi kruunautui mestaruudella. Suuri kiitos vielä Sinioransseille, jotka olivat mukana tekemässä ja huutamassa.

Oma Tapparan kannatus on tullut verenperintönä isältäni, joka oli henkeen ja vereen Tapparan mies. Hän kävi vuosikausia matseissa, hommasi takit, lippikset, julisteet ja osakkeet, ja mestaruus kaudella 2002-2003 oli yksi hänen elämänsä suurista kohokohdista. Valitettavasti isä kuoli vuonna 2006, eikä hän päässyt kokemaan tätä Tapparan tuoreinta mestaruutta ja näitä edeltäviä huippukausia. Tämän historiankin takia oli upeaa, kun pääsin opiskelukuvioiden kautta tekemään Tapparalle tätä biisiä. Omistan tämän kappaleen erityisesti isäni muistolle ja sille suurelle rakkaudelle, jota hän tunsi Tapparaa kohtaan.

Kappale löytyy nyt YouTubesta ja Spotifysta. Siitä on kaksi versiota, eli alkuperäinen hallissa kuultu versio sekä huudoilla höystetty versio. Ne löytyvät tästä:

Meidän seura on Tappara - YouTube: https://youtu.be/pOQDqemL5Z8 / Spotify: https://open.spotify.com/track/1anegIRfPgG1ADB1eGnAgl
Meidän seura on Tappara (Huuto Mix) - YouTube: https://youtu.be/BEiyVXProSo / Spotify: https://open.spotify.com/track/6w6vqohhl9QUByHuCy8EkR

No comments:

Post a Comment